Om oss

Om oss

Vi älskar själva dansbandsmusik och fick 2016 den galna idén att öppna en butik för dansbands CD-skivor trots att många laddar ner sin musik idag. Det var många som inte trodde på oss men vår satsning har slagit väl ut och vi kan idag stoltsera med vad vi tror är Sverige största utbud av dansbands CD-skivor. Det är tack vare er, våra kära kunder!

Bra musik utan mellanhänder

Sedan 2018 har vi specialiserat oss på att ta kontakt med band som givit ut egna skivor eller som ligger på mindre förlag och som därför inte har så stor distribution. Med hjälp av oss kan de nå ut till sina fans utan mellanhänder. Det innebär att vi har massor av bra dansbandsmusik som du inte hittar i de stora bolagens kataloger eller i andra skivbutiker. Samtidigt har vi naturligtvis ett riktigt bra utbud av de mest kända dansbands CD-skivorna. Har du en favoritgrupp kommer du förmodligen att hitta flera skivor från dem hos oss.

Vi tar in skivorna du saknar

Saknar du något? Tala om det för oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta skivorna du saknar i din samling! Du får gärna tipsa om nya eller lite mindre kända band som vi saknar i sortimentet också så att vi kan fortsätta att stoltsera med Sveriges största utbud av dansbands CD-skivor!